Royal Cheese (Fast Version)

Royal Cheese (Fast Version)
Producent:
Royal Queen Seeds
Dostępność:
produkt dostępny
Cena:
od 31.20
dodaj do koszyka

Royal Cheese

Cheese jest legendarną rośliną marihuany pochodzącą z UK. Odmiana ta ma swoje korzenie w Skunk#1, stworzonym przez grupę hodowców z Londynu. Wyhodowali oni odmianę skunka, która była tak śmierdząca, że najodpowiedniejszą nazwą wydała się Cheese.
Wkrótce genetyka cheese rozeszła się po świecie, wygrywając puchar Cannabis Cup i osiągnęła status legendarnej odmiany. My z dumą prezentujemy wam, stworzoną przez nas odmianę feminizowaną, Royal Cheese.
Feminizowana Cheese wyrośnie na wysokość około 1,5 m indoor i na ponad 2,5 m outdoor, w słońcu. Ta odmiana marihuany uwielbia pić, odpowiednio podlewana wyrośnie na dużą i silną roślinę. Najbardziej charakterystyczną cechą przy uprawie feminizowanej Royal Cheese, jest zapach. Ta roślina śmierdzi tak bardzo, że w uprawie indor konieczny jest filtr węglowy, natomiast w uprawie outdoor, zapach rozchodzić się będzie na okolicę.
W uprawie indoor, Royal Cheese dostarczy zbiorów wynoszących średnio 60 gram na roślinę lub 450-550 gram na metr kwadratowy, pod lampami 600W. Outdoor roślina ta może dostarczyć ponad 600 gram zbiorów, w odpowiednim klimacie (Hiszpania, Włochy i Kalifornia). Może być uprawiana outdoor również w krajach Europy północnej, ale dostarczy buds gorszej jakości w stosunku do uprawy indoor.
Nasza feminizowana Royal Cheese jest gotowa do zbiorów po 6-8 tygodniach kwitnienia, jeśli chce się uzyskać mocniejszy smak. Pozostawiając przez kolejne dwa tygodnie, będzie mniej konkretna w smaku, ale będzie silniejsza w efekcie, powalając nas z każdym machem. Różni hodowcy mają różne cele uprawy, pozostawiamy więc do waszej indywidualnej decyzji odpowiedni czas zbiorów; w każdym razie, Cheese jest gotowa do zbiorów po 6-8 tygodniach.
Palenie Cheese jest po prostu fantastyczne. Pierwszą rzeczą jest jej silny, uderzający zapach i smak. Ale to, co sprawia, że ta odmiana marihuany jest tak przyjemna, to siła upalenia, którą czuje się przy każdym kolejnym machu jointa czy bonga. Ta kombinacja śmierdzącego zapachu z powalającym upaleniem, zapewnia długie istnienie Cheese na światowej mapie marihuany.
Teraz z szybszym czasie kwitnienia niż wcześniej!



METODA UPRAWY:
indoor, outdoor

PŁEĆ:
Feminizowana

DOJRZEWANIE OUTDOOR:
początek października

ZAPACH:
bardzo intensywny

DOJRZEWANIE INDOOR:
6-8 tygodni

GENOTYP:
40% sativa, 60% indica

THC:
18%

SMAK:
silny, uderzający

EFEKT:
upalający haj

POCHODZENIE:
Old School Skunk x Afghani