Caramba

Caramba
Producent:
Paradise Seeds
Dostępność:
produkt dostępny
Cena:
od 100
dodaj do koszyka

Caramba to szybko kwitnąca egzotyczna indica, która wprowadza purpurowy rozkwit do rodziny Wappa Paradise. Ma dużą osobowość w postaci ulepszonego smaku, dużych plonów i wysokiego poziomu THC (24% THC).
Niemniej jednak pozostaje wierna rodzinnym wartościom dynastii Wappa dzięki swojej dużej odporności i doskonałym wszechstronnym właściwościom wzrostu. Ta odmiana będzie hitem wśród wielu fanów, których uwiodła zależność od oryginalnej Wappa, Tangerine Sorbet i Mendocino Skunk i zachwyci tych, którzy odkrywają rodzinę Wappa po raz pierwszy.

Rośliny z rodziny Wappa mają reputację łatwych w uprawie. Początkujący mogą być pewni, że Caramba będzie życzliwa i wybaczy im brak doświadczenia, podczas gdy doświadczeni hodowcy zmaksymalizują jej prawdziwy potencjał. W pomieszczeniu jest to roślina średniej wysokości, która z łatwością zmieści się w większości przestrzeni do uprawy. Zespół hodowców zaleca przycinanie, aby otworzyć te miejsca na pąki i uniknąć obfitej produkcji. Zaleca się również przycinać roślinę po 5 tygodniach kwitnienia, aby usunąć niechlujne dolne gałęzie poniżej 30 cm.*

Podobnie jak wszystkie rośliny z rodziny Wappa, ta odmiana zapewnia wyjątkową wydajność w różnych warunkach klimatycznych, temperaturach i różnicach wysokości. Jest bardzo wszechstronna, bardzo odporna i dobrze reaguje w konfiguracjach do uprawy na zewnątrz. Pąki będą naturalnie większe, im dalej na południe posadzisz, ale te rosnące w chłodniejszym klimacie również będą pod wrażeniem plonów i doskonałej odporności.

*Podobnie jak w przypadku wszystkich egzotycznych szczepów, wadą większej mocy i smaku jest to, że rośliny mogą być bardziej podatne na hermafrodytyzm, gdy są zestresowane. Z tego powodu uważnie obserwuj worki pyłkowe na niższych gałęziach i stosuj technikę lollipopingu, aby zatrzymać rozwój jakichkolwiek problemów.

 

 



DOJRZEWANIE INDOOR:
8-9 tygodni

GENOTYP:
60% indica, 40% sativa

THC:
24%

SMAK:
cytrusowy

DOJRZEWANIE OUTDOOR:
wczesny październik

METODA UPRAWY:
indoor, szklarnia

PŁEĆ:
feminizowane

PLON INDOOR:
600 g/m2

PLON OUTDOOR:
900 g/roślina

POCHODZENIE:
Wappa x Gelato 33