Cheese jest odmianą łatwą w uprawie, ta silnie pachnąca hybryda indica/sativa wytworzy niesamowitą ilość bocznych gałęzi wypełnionych lśniącymi, serowymi przysmakami. Ogrodnicy wewnętrzni są w stanie zebrać 600 g/m2, a eksperci ogrodowi osiągają znacznie ponad 1 kg na jedną roślinę. Wszystko to już po ośmiu tygodniach kwitnienia!
Rewelacyjne doznania z Cheese sprawią, że Twój dzień będzie zarówno rozmarzony, jak i zachwycający, dając Ci zastrzyk kreatywności i towarzyskości, które sprawią, że dzień będzie odrobinę jaśniejszy. Uważaj na nadmierne rozpieszczanie, ponieważ nie ma pułapu na haj tej marihuany. Będziesz tylko coraz bardziej zmarnowany, ale na pewno nie będziesz sparaliżowany. To jeden z powodów, dla których Cheese jest jedną z najbardziej znanych i pożądanych odmian konopi na świecie. Idealny wybór dla wytrawnych tokerów na całym świecie.
METODA UPRAWY:indoor, outdoor
GENOTYP:50% indica, 50% sativa
DOJRZEWANIE INDOOR:56-63 dni
PLON INDOOR:500-600 g/m2
DOJRZEWANIE OUTDOOR:pierwsza połowa października
POCHODZENIE:Skunk #1 pheno x Afghani
PLON OUTDOOR:600-1000 g/roślina